Intensivkurs Stockholm bild på MC

Intensivkurs MC

Du är välkommen till oss som vill gå en Intensivkurs för MC. Vi erbjuder dig då ett intensivt upplägg för utbildningen. Ta kontakt så skräddarsyr vi ett upplägg för dig.

Ta chansen och gå en snabbare intensivkurs för MC-körkort! Det är dags att ta fram MC:n och känna vinddraget när du susar fram på vägarna. Oavsett om du har kört tidigare eller är nybörjare så anpassar vi utbildningen efter dina kunskaper.

Ta MC-körkortet på kort tid

De flesta av våra lektioner håller vi två och två tillsammans med MC-lärare på en manöverbana. Vänta inte för länge med att boka in dig på din Intensivkurs för MC. Du vill säkert hinna njuta lite av säsongen innan den är slut.

Innan du börjar köra med oss så behöver du skriva in dig som på vår körskola. Efter det så får du ett lösenord som ger dig tillgång till vår elevcentral på vår körskola. Efter det kan du boka in dig på:

  • Lärarledda teoripass.
  • När du har gått Intensivkursen i MC-körkort får du intyg på dina kunskaper.
  • Du får den kunskap som krävs för ett MC-körkort och kan köra MC själv.

Vi har konkurrenskraftiga priser

Vi har ett fast pris för vår Intensivkurs för MC i Stockholm. Du kan välja att antingen boka endast någon enstaka kurs eller att köpa ett helt paket med körlektioner. Innan du bokar in dig kan vi informera dig om vad slutpriset kommer hamna på, så du är välkommen att kontakta oss om du har några frågor. Vårt mål är att utbilda säkra MC-förare som känner sig trygg med att framföra sin MC på vägarna.

Vårt mål är att utbilda säkra chaufförer som känner sig trygga med att framföra ett fordon på vägarna!