körlektioner-i-stockholm

Intensivkurs Bil

Har du behov att bli klar med körkortet lite snabbare? Då är vår Intensivkurs för Bil något för dig. Beroende på dina förkunskaper kan du välja mellan några våra paket.

Gör först en testlektion – då får du veta vilket paket som passar dig bäst. Att gå en intensivkurs kan kräva en hel del av dig. Vi komprimerar all den kunskap som du behöver lära dig, men på kortare tid, vilket innebär att du bör lära dig allt det som krävs för att kunna ta ett körkort, under en kortare och mer intensiv tid.

När du tar lektionerna med oss kör du med en utbildad lärare som är erfaren av att lära ut till personer, som antingen har tidigare erfarenhet av att köra ett fordon, eller som aldrig har kört något fordon förut.

Vi erbjuder paket med olika mängder lektioner, och i de paket med fler lektioner ingår även nödvändig teori. En lektion hos oss är vanligtvis 50 minuter lång.

Ta ditt ta körkort med oss

Våra lärare är duktiga på lägga upp en lektionsplan så att det känns bekvämt för dig. Under våra lektioner kommer du att lära dig allt som är nödvändigt för att klara en uppkörning i Stockholm. Vi tränar alla slags manövrar som krävs för ett körkort; att backa en bil, köra på en större väg med många filer och att parkera. Kort och gott kan du vara säker på att du får träna på allt som är nödvändigt för att ta ditt körkort.

Våra körlektioner är pedagogiska

Övningskörning i Stockholm skall vara pedagogisk och kännas trygg för dig som kör. På vår körskola får du:

  • En utbildad lärare som är med dig i bilen varje lektion
  • Träna extra mycket på sådant som du tycker är svårt
  • Lektioner som ser till så att du blir godkänd på uppkörningen

Körlektioner i Stockholm till ett bra pris

Vi hjälper både nyblivna 16-åringar och vuxna i alla åldrar att ta körkort i Stockholm. Du väljer själv hur många lektioner du vill vill ha och hjälper dig gärna att avgöra vad som är nödvändigt för att du ska ta ditt körkort. Våra priser baserar sig på hur många körlektioner du tar och vi hjälper dig gärna med kostnadsuppgifter innan du bokar din första lektion.

Du är välkommen att ta kontakt med oss om du vill veta något mer om vår körskola eller om du har frågor om våra kurser!